Я не зміг: опублікована приголомшлива «промова» Порошенка

Я не зміг: опублікована приголомшлива «промова» Порошенка

Народний депутат, засновник партії «ОСНОВА» Сергій Тарута опублікував промову, з якою повинен виступити президент Петро Порошенко




Текст політик опублікував в Facebook.


Тарута зазначив, що з такою мова Порошенко повинен був виступити у Верховній Раді, якщо б «був чесний з самим собою».

«Три з половиною роки тому народ України зробив велику помилку, обравши мене Президентом країни. Я йшов на вибори з хорошими намірами. Я планував відмовитися від бізнесу, швидко повернути Донбас, підписати міжнародні угоди, які прийдуть на зміну Будапештському меморандуму і гарантують територіальну цілісність України, перемогти корупцію, зробити Україну багатою країною», – написав Тарута.



Але нардеп зазначає, що бізнесмен в Порошенко переміг над президентом. Глава держави не продав свою компанію «Рошен», а по країні відкривалися нові кондитерські магазини. А сама війна виявилася прибутковою справою для Порошенка, уточнює Тарута.

«Я не зміг продати «Рошен», зате по всій країні відкривалися все нові і нові магазини мого імені … Ви не гірше за мене знаєте, що без хабарів в нашій країні жодне питання не вирішити, тому перемогу над корупцією я теж вирішив відкласти до кращих часів. Кращих, звичайно ж, для мене, а не для країни», – сказано в «промові» Порошенко.

Лідер «ОСНОВИ» також повідомив про “програму” президента на наступні два роки.

«Треба триматися за владу за всяку ціну. Я на своєму особистому досвіді знаю, як це нелегко. Знаю, як важко відчувати себе ненависним цілим народом. Розумію, як важко кожен день думати одне, а по телевізору говорити зовсім інше», – зазначає Тарута.

Нардеп в «зверненні» Порошенко пише, що тому потрібно лише протриматися до кінця президентського терміну.

«Нам протриматися ще два роки і в цій країні не залишиться нікого, крім нас – господарів України, і українського народу-голодранця. Тому наше головне завдання – не допустити дострокових виборів», – такими бачить завдання Порошенко депутат Тарута.

Джерело: Politeka

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий