Я там була випадково: народна артистка виступила з різкою заявою щодо Донбасу

Я там була випадково: народна артистка виступила з різкою заявою щодо Донбасу

В інтерв’ю журналістам одного з інтернет-видань народна артистка України Ніна Матвієнко заявила, що ніколи більше не буде виходити на «Майдан крові» та наголосила, що потрапила туди випадково, тому що живе на Хрещатику. Про це інформує replyua.net.




«Я на такому Майдані крові більше не буду, оскільки дивитися на це я не можу. Не можу забути всі ті труни, всі ті події. І потрапила на Майдан я випадково. Мені доводилося пройти на Майдан, аби сісти на метро, інакше у мене не виходило», — заявила артистка. Матвієнко додала, що після початку подій у центрі Києва та мітингувальники наближалися до Українського дому, вона вже тоді зрозуміла, що без трагедії не обійтися.


«Після того до мене підходили видющі люди та казали, щоб я їх захистила, сказала, що буде кровопролиття, повторяться трагічні події, подібні до тих, що трапилися біля Крут. Ви розумієте, через що тоді дітей, юнкерів – а це ж були дворянські діти, з вищого прошарку, це була українська еліта, майбутнє нашої України, спадкоємці знатних родів, княжих, царських та гетьманських родів, не прості діти – виставили цих триста дітей проти такої армії? Їх усіх знищили, вони не мали при собі зброї», — каже Матвієнко. Співачка додала, що на Донбасі повторилася аналогічна трагедія.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий