“Я зробив висновки”: Порошенко записав звернення до українців (відео)

“Я зробив висновки”: Порошенко записав звернення до українців (відео)

Президент України Петро Порошенко заявив, що зробив висновки після першого туру виборів президента і “почув усіх”.




“Багато висловлюються проти мене в соцмережах і на телебаченні, і біля урн для голосування. Я всіх почув. Тих, хто голосував за мене і тих, хто підтримував інших кандидатів. Зробив висновки!”, – сказав П.Порошенко у відеозверненні, розміщеному на сторінці його штабу в соцмережі Facebook у суботу, 6 квітня, пише Interfax-Україна.


П.Порошенко зазначив, що Україна є вільною країною вільних людей, і повинна такою залишатися.

“Для цього потрібен сильний президент і верховний головнокомандувач. Ми можемо дуже швидко просунутися до сильної Європи, але ще швидше – відкотитися під імперську Росію. Така загроза є. Радує, що саме в ці дні зросла кількість людей, які хочуть допомогти. Вибір 21 квітня – Європа чи Росія”, – підсумував президент.



Глава держави також закликав громадян, які підтримують курс України до Європейського Союзу, консолідуватися і пройти реєстрацію на спеціально створеному сайті www.euua.org.

“Реєструйтеся. Телефонуйте. Приводьте нових союзників. Нас має бути більше. Ваша підтримка потрібна саме зараз”, – сказав П.Порошенко.

31 березня відбувся перший тур президентських виборів. Згідно з даними Центральної виборчої комісії (ЦВК) найбільшу кількість голосів виборців набрав кандидат Володимир Зеленський (30,24%) і діючий президент П.Порошенко (15,95%).

Другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий