Як копи покривають жорстоке побиття бійця АТО

Як копи покривають жорстоке побиття бійця АТО

В одному з українських міст сталося жорстоке побиття бійця АТО




Як стало відомо, інцидент стався 24 вересня, в Миколаєві. В одному з нічних клубів, на грунті необгрунтовано неприязних відносин компанія місцевих підлітків напала на чоловіка.


Постраждалий виявився Ігорем Кочнєвим, учасником і ветераном АТО, який в цей вечір відпочивав з двома друзями.

За його словами, конфлікт розгорівся після того, як одному з компанії підлітків не сподобалося, що боєць АТО спілкується з дівчиною.



“Я намагався його заспокоїти, погасити конфлікт, мовляв, просто розмовляв з дівчиною. Але він вже був на взводі:«Пішли вийдемо!» Підскочив ще один, такий же агресивний. Тут же мене оточили всі інші і намагалися кудись вивести. Розвертаюсь – вони на мене біжать, і тут почалося”, – розповів Ігор Кочнєв.

За словами АТОвця, компанія молодих хлопців, яка напала на нього і товариша не виглядала п’яною, проте вела себе вкрай агресивно. Примітно, що за підсумком, до побиття бійця приєдналася і дівчина, яка стала каталізатором конфлікту.

Як стало відомо пізніше, правоохоронці затримали сім осіб з компанії, яка била військового. При цьому, патрульний, який оформляв документи, закликав потерпілого не писати заяву на агресивну молодь.

“Виходить, зараз сама поліція, пропонуючи не писати заяву, дає зрозуміти, що можна людей бити, різати, пляшками об голову”, – відзначили друзі постравдшего.

 

Джерело: «Корабелов.Инфо»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий