Як я буду без Сашеньки і Діаночки: жертву ДТП у Харкові чекає новий кошмар

Як я буду без Сашеньки і Діаночки: жертву ДТП у Харкові чекає новий кошмар

З лікарні виписали одну з постраждалих у страшній харківській ДТП




Як повідомляють місцеві чиновники, йдеться про одну з сестер – Оксану.


Спочатку її становище оцінювалося лікарями як важке. Нагадаємо, у дівчини зламаний таз, травма черепа і сильно знівечене обличчя. Попереду – пластика і перші кроки.

Сьогодні Оксана виписується з лікарні, не дивлячись, на те, що їй поки не можна вставати. Постійного лікарняного нагляду Оксана більше не потребує.



Нагадаємо, напередодні Оксана Євтєєва (Берченко), яка в тій ДТП втратила чоловіка і сестру, вперше звернулася до українців. Вона попросила всіх свідків трагедії дати свідчення в суді, а слідчих і суддів – не брати хабарі.

Вчора, 20 листопада, мати постраждалої Оксани розповідала про стан дочки. За її словами, навесні дівчину чекає пластична операція. А зараз вона буде заново вчитися всьому. Наприклад, лікарі вже говорять, що їй довгий час не можна буде працювати на комп’ютері.

Нагадаємо, від Оксани тривалий час приховували загибель чоловіка і сестри-Діани. Розповісти їй про це вирішили тільки півтора тижні тому, але під чуйним наглядом лікарів. «Зібрали всіх близьких, подругу її кращу з Києва привезли, Юру (хлопець померлої сестри Діани). Лікарів попередили, вони знали, що ми їй скажемо, заввідділенням тримав все під особистим контролем, в палату лікарі заходили час від часу – перевіряли її стан », – поділився її Ігор Берченко.

Він також додав, що Оксана досі запитує: «як же вона буде без Сашеньки».

«Як я буду без Сашеньки? Як я буду без Діаночки? ». Розумієте, вони з Сашенькою дихали один одним, а з Діаночки були не тільки рідними сестрами, а й кращими подружками. Діаночки і Саша сестричкою називав. Оксані емоції заважають висловити лікарняні стіни, тут вона поки стримується. Але ночами лежить, втупившись у стелю і плаче », – додав Ігор Берченко.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий