YouTube заблокує канали пропагандистів Соловйова та Симоньян через персональні санкції ЄС

YouTube заблокує канали пропагандистів Соловйова та Симоньян через персональні санкції ЄС

Накладення персональних санкцій Євросоюзом на топпропагандистів російського телебачення передбачає блокування доступу на їхні інформаційні майданчики в інтернеті. Тож аудиторія одіозних Володимира Соловйова та Маргарити Симоньян суттєво скоротиться.




Про це повідомили на Telegram-каналі VESTI. Обидва пропагандисти, відомі численними фейками, спотворенням фактів та тотальним порушенням професійної етики, зникнуть насамперед із каналів мовлення на YouTube.


«Соціальні мережі Володимира Соловйова, включно з YouTube-каналом, будуть заблоковані через персональні санкції. Такі самі санкції зачеплять і Маргариту Симоньян», – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, що Соловйов і Симоньян були внесені до санкційного переліку ЄС у зв’язку зі скандальним визнанням російського президента Володимира Путіна квазіреспублік «ДНР» та «ЛНР». Там же опинилася і спікерка Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова, яка також регулярно постачала широку аудиторію байками про «страшних бандерівців» і «кровожерну русофобію» в суверенній Україні.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий