З Днем Перемоги: США вводять новий пакет санкцій проти РФ, це буде боляче

З Днем Перемоги: США вводять новий пакет санкцій проти РФ, це буде боляче

США вводять у середу, 9 травня, нові санкції проти Росії




Мова йде про російської компанії “Рособоронекспорт”, яку звинувачують у порушенні чинного в США режиму нерозповсюдження озброєнь щодо Ірану, КНДР і Сирії. Відповідне рішення прийнято 30 квітня, йдеться в повідомленні, опублікованому у вівторок, 7 травня, для ознайомлення у “Федеральному реєстрі” США.


Зазначається, що, згідно з прийнятим рішенням, ніякий департамент або агентство адміністрації США не можуть укладати контракти на поставку матеріалів, технологій або послуг, крім тих, які визначені держсекретарем.

Дональд Трамп
Крім того, вони не можуть сприяти в рамках програм американської адміністрації, крім тих, які визначені держсекретарем. Також неможливі продаж озброєнь і боєприпасів та надання послуг в рамках Акту про контроль над експортом озброєнь.



Згідно з документом, припиняється надання нових індивідуальних ліцензій на товари, експорт яких контролює Акт адміністрації з експорту та Правила адміністрації з експорту.

Ці обмежувальні заходи будуть діяти протягом двох років з моменту введення в дію, крім тих, які будуть визначені держсекретарем.

Уточнюється, що документ затверджено помічником держсекретаря США з питань міжнародної безпеки та нерозповсюдження Крістофером Фордом.

Трамп, Путін,

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий