«З Днем єднання, синьо-жовті»: Зеленський звернувся до українців під час телемарафону національної єдності

«З Днем єднання, синьо-жовті»: Зеленський звернувся до українців під час телемарафону національної єдності

Телемарафон стартував 16 лютого о 8:00.




Телемарафон національної єдності з нагоди Дня єднання стартував. Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців.


«Великий народе, великої країни, добрий ранок тобі! Сьогодні важливий день — День єднання нас всіх. Ми різні. Різного віку, різної статі, з різних міст, регіонів, різних професій, різних талантів, різних знань, мов, релігій. Але об’єднує нас єдине бажання — бажання жити в мирі, жити щасливо однією родиною з дітьми, з батьками. І на все це ми маємо повне право, бо ми у себе вдома. Ми в Україні. І ніхто не буде любити наш дім, як ми любимо. І ніхто — тільки ми разом зможемо наш дім захистити. З Днем єднання, синьо-жовті! З Днем єднання, Україно! Схід, захід, південь, північ звучить тільки разом, але звучить дуже сильно», — наголосив президент.

Зеленський також закликав дивитися телемарафон «UAразом» на українських каналах.



Нагадаємо, 16 лютого головні телеканали показують телемарафон національної єдності. Вранці — від 8:00 до 10:00 та ввечері — від 19:00 до 22:00. Зазначається, що це один із заходів до Дня єднання — свята, яке напередодні запровадив президент Зеленський. В телеефірах представники влади та лідери думок обговорюватимуть поточну ситуацію на кордонах України та всередині держави.

Транслюємо його наживо

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий