“Забуваю про всю х***ю, що він ніс”: черговий скандал розгорівся через заяву Яніни Соколової щодо бою Олександра Усика проти Джошуа

“Забуваю про всю х***ю, що він ніс”: черговий скандал розгорівся через заяву Яніни Соколової щодо бою Олександра Усика проти Джошуа

Відома українська журналістка і телеведуча Яніна Соколова викликала резонанс в соціальних мережах в зв’язку з заявою, яка була опубліковано напередодні боксерського поєдинку за участю Олександра Усика в Лондоні.




На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Соколова зазначила, що буде вболівати за Усика, незважаючи на його спірні вчинки і заяви, оскільки боксер представляє Україну і виходить на поєдинок під українським прапором. Повідомляє Діалог.ua.


“Єдиний випадок, коли я вболіваю за Усика і забуваю про всю х *** ю, яку він ніс до, це коли виходить на ринг і надягає шорти з прапором. Олександр Усик, вжар” , – написала Соколова.

Заява телеведучої викликала резонанс в соціальних мережах: частина аудиторії відмовилася підтримати Соколову, заявляючи про те, що особистість Усика є спірною.



“Ось читаю ваші коменти і не розумію. Давайте так. Ринг, чисто ринг. На ньому мущіна з прапором України перемагає. Несе прапор над головою. Ви за того, хто несе український прапор чи того, хто британський?” – прокоментувала невдоволення аудиторії Соколова.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий