Зачіски на довге волосся: тренди та поради від EVA Blog

Зачіски на довге волосся:  тренди та поради від EVA Blog

Довге волосся відкриває безмежні можливості для експериментів з укладкою, плетінням, створенням неперевершених, чарівних повсякденних та вечірніх луків.




За допомогою зачісок на довге волосся можна також підкреслити стиль та в будь-який момент добавити модний акцент. В цьому сезоні EVA Blog  та стилісти рекомендують звернути увагу на:


  • коси;

Віддайте перевагу класичним варіантам без штучного об’єму і складних методів плетіння.

  • зачіски з прикрасами;

Хустки, заколки, обручі, пов’язки. Ідеально, якщо вони будуть виконані у флористичному стилі. Все ще актуальні перлини.



  • хвіст – високий та низький;

Ідеально рівний проділ або гладко зачесане волосся – вибір за вами.

  • хвилясте волосся;

Віддайте перевагу м’яким завиткам, які матимуть максимально природний вигляд.

  • ретро-варіанти;

Гладко зафіксоване волосся зверху та тугі графічні кучері підійдуть панночкам, які віддають перевагу ретро-прикрасам та романтичним легким сукням.

Корисна підказка від EVA Blog: романтики образу надасть легкий негустий чубчик, довжиною нижче рівня очей. З його допомогою також можна акцентувати очі, нівелювати деякі риси. Вкладати його можна як на один бік, так і прямо, не надаючи йому значного об’єму.

Стрітстайл беззмінно дозволяє носити мегазручну гульку і пучок будь-якої форми.

Для вечірнього виходу використайте ті ж варіанти, тільки додайте обь’єму.

Що може бути природніше, ніж вільно спадаюче, нічим не обмежене волосся? Іміджмейкери радять дозволяти собі подібну свободу. Тому зверніть увагу на ніжні, легкі, надзвичайно привабливі трошки хвилясті або прямі пасма, які якнайкраще пасуватимуть дівчатам та молодим жінкам.

Деякі секрети створення такої укладки від EVA Blog:

  1. Попередньо варто зробити незначну стрижку: пасма, які найближче до обличчя, слід зробити коротшими, поекспериментуйте з чубчиком.
  2. Волосся буде мати здоровий та доглянутий вигляд, якщо його кінці акуратно підстрижені. В цьому модному сезоні надайте перевагу ідеально рівному зрізу або ж асиметричному.
  3. Підбирайте засоби для стайлінгу, які відповідають типу вашого волосся і правильно їх використовуйте. В інструкції ви завжди знайдете потрібну інформацію.
  4. Об’єм біля коренів – завжди безпрограшний варіант. Якщо у вас пряме волосся, використовуйте біля коренів під час сушіння засоби для стайлінгу, але краще не наносити маски, бальзами на корені під час миття.
  5. Дуже ретельно змивайте з волосся доглядові засоби. Час вимивання має як мінімум вдвічі перевищувати час нанесення засобу. Так волосся по довжині не буде обтяжене,воно набуде необхідної легкості.
  6. Використовуйте мінімум засобів для формування зачіски.

Щоб бути гарним, волосся має бути здоровим. Не нехтуйте доглядовими засобами, робіть перерви у використанні термо-інструментів.

Якщо трошки потренуватись та поекспериментувати, ви зможете щодня мінятись, формувати завершений образ.

І не забувайте: модні зачіски – ті, які підходять саме вам та вашому волоссю, відповідають настрою та дарують здатність відчувати себе якнайкраще.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий