Засада була в лісі: Арахамія озвучив три версії обстрілу авто Шефіра. Відео

Засада була в лісі: Арахамія озвучив три версії обстрілу авто Шефіра. Відео

Голова парламентської фракції «Слуга народу» назвав три версії обстрілу автомобіля радника президента України Сергія Шефіра. За його словами, це був «привіт» Володимиру Зеленському та його команді.




Арахамія підкреслив, що це його особиста думка, а не висновок правоохоронців. Він назвав Шефіра «легкою здобиччю», оскільки президент наразі перебуває у від’їзді (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).


Радник президента пересувається самостійно, без охорони, тому організувати замах було легко. За словами Арахамії, «передати привіт» у такий спосіб могли від контрабандистів і кримінальних авторитетів, це міг бути «російський слід» на тлі активної антиросійської риторики. Він додав, що це також міг зробити хтось із олігархів через активну боротьбу з ними.

Арахамія зазначив, що до розслідування події по гарячих слідах залучили найкращих фахівців. «Коли почали стріляти, водій дав по газах. Засада була в лісі через дорогу», – уточнив він.



Прессекретар президента України Сергій Никифоров повідомив у Facebook, що Зеленському, який зараз перебуває в США, доповіли про НП в Києві. Никифоров зазначив, що незабаром буде публічна реакція Зеленського на замах.

Скриншот.
 

Як повідомляв OBOZREVATEL раніше, на радника президента України Сергія Шефіра 22 вересня було скоєно замах. Стріляли в його автомобіль, поранено водія. Шефір їхав на машині з дому на роботу. Дорога проходила через ліс, де на нього чекала засідка. З різних боків дороги було зроблено кілька автоматних черг. Випустили близько 12-15 куль по авто.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий