Затриманий путінський найманець вивалив усю брудну білизну бойовиків

Затриманий путінський найманець вивалив усю брудну білизну бойовиків

У Маріуполі СБУ спіймала «розчарованого у ідеалах» розвідника «ДНР«.




Про це повідомляє прес-центр СБ України.


У рамках відкритого кримінального провадження затриманому оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили, що мешканець Маріуполя у 2014 році приєднався до незаконних збройних формувань, де обіймав “посаду” розвідника. Перебуваючи у складі «мінометного розрахунку» терористів зловмисник брав участь у обстрілах Мар′їнки та Красногорівки, а також зі зброєю в руках протидіяв силам антитерористичної операції.



Ставши свідком численних злочинів проти цивільного населення й мародерства з боку терористів, житель Донеччини вирішив покинути лави бандформування. Певний час бойовик переховувався від правоохоронних органів на підконтрольній українській владі території.

 

Оперативники спецслужби затримали зловмисника в Маріуполі. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.Варто відзначити, що раніше в районі селища Кримське вчора, 5 червня, снайпер Операції Об’єднаних Сил (ООС) ліквідував ватажка терористичної батареї так званої 4-ї бригади так званої «народної міліції ЛНР».

На своїй сторінці в Facebook це підтвердив відомий український волонтер Юрій Мисягін.

«Вчора в зоні відповідальності 53-й бригади в районі селища Кримське, нашим снайпером був ліквідований командир мінометної батареї 4-ї бригади «народної міліції ЛНР». Напрошувалося рішення, так як кількість обстрілів на цій ділянці за останній час дуже сильно збільшилася. Були моменти , коли за 30 хвилин на одну з наших позицій, прилітали до 20-25 хв», — прокоментував Мисягін.

 

За його словами, загалом ніч в районі Кримського минула відносно спокійно.Крім того варто зазначити, що за день на територіях так званих Л/ДНР гине 2-3 терориста російсько-німецьких окупаційних військ.

Цю інформацію повідомив Олександр Бородай, пропагандист, «екс-прем’єр-міністр ДНР» і засновник організації «Союз добровольців Донбасу» (СДД), в інтерв’ю «Вільній пресі».

За словами Бородая, він не володіє всією статистикою загиблих і насамперед орієнтується на добровольців з Росії.

«Як керівник «Союзу добровольців» я не володію всією статистикою по всім загиблим, насамперед я орієнтуюся на російських «добровольців», яких не дуже багато залишилося на території Донбасу, в основному місцеві воюють. У нас виходить 1-2 двухсотых в тиждень, яких треба вивозити, щоб поховати в Росії», — зазначив він.Також пропагандист назвав суму, за яку російські «добровольці» їдуть вбивати українців на Донбас – 15-20 тисяч рублів (6300-8400 грн).

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий