Що саме не працює

Як повідомляє 24 канал, найбільше користувачі «Київстар» скаржаться на неможливість здійснити дзвінки та списання грошей з рахунку. Спершу надходить повідомлення про необхідність поповнити рахунок, а після цього гроші зникають.


  • Абоненти мережі, які намагаються здійснити дзвінок чують повідомлення про те, що на рахунку немає грошей.
  • Водночас відсутня можливість перевірити стан рахунку комбінацією *111# – сервіс просто не працює.
  • Крім того, не працює й сайт особистого кабінету «Мій Київстар». Мобільний інтернет при цьому працює.

Станом на 10 годину ранку компанія «Київстар» ніяк не відреагувала на збій в роботі мережі на жодному зі своїх ресурсів. Однак про проблему в компанії знають і в коментарях на фейсбук-сторінці працівники зазначають, що ситуація вирішується.

КоментаріСтандартна відповідь працівника компанії на скаргу / Фото 24 каналу



Реакція «Київстар» на збій у мережі

Пізніше компанія все ж відреагувала на інцидент. На своїй сторінці у соцмережі Facebook «Київстар» опублікувала пост з вибаченням та зазначила, що докладає усіх зусиль для найшвидшого вирішення проблем.

Ми передбачили компенсації для абонентів, які зіштовхнулися з такими складнощами. Вони будуть нараховуватися автоматично,
– йдеться у повідомленні.

Також у компанії повідомили, що на повідомлення користувачів у соцмережах відповідатимуть почергово.

Повний текст публікації «Київстар»:

Шановні абоненти, сьогодні у частини клієнтів передплати могли спостерігатися тимчасові складнощі при дзвінках на інші номери в мережі Київстар та 466.
Ми приносимо вибачення за виникнення тимчасових складнощів. Ми доклали всіх зусиль, щоб якомога швидше відновити сервіс.
Приблизно з 10.30 години ранку сервіс дзвінків на інші номери мережі Київстар знову працює.
Ми передбачили компенсації для абонентів, які зіштовхнулися з такими складнощами. Вони будуть нараховуватися автоматично.
На ваші питання ми відповідатимемо в особистих повідомленнях спільноти Київстар в соціальних мережах почергово. Просимо вибачення за очікування. Ми обов’язково надамо відповідь кожному.