Здохни: лісничі фотографуються з розтерзаними тваринами, мережа лютує

Здохни: лісничі фотографуються з розтерзаними тваринами, мережа лютує

Син лісничого Держпідприємства «Рахівське лісове державне господарство» відкрив полювання на рись, занесену до Червоної книги




Користувачі соціальних мереж поширюють фотографію, на якій чоловік хвалиться вбивством.


«Ах, в Карпатах сніг! І син лісничого Державного підприємства “Рахівське лісове державне господарство” на прізвище Кабаль почав полювання на червонокнижну рись … Остап Семерак – а може, це хтось із високих чиновників собі опудало в баньку замовив?», – коментує Галя Плачинда.



Вона також додала, що згідно з даними Червоної книги, в українських Карпатах залишилося всього 350 особин цієї тварини.

«Цих хижаків всього 350, а тварин, які їх вбивають набагато більше. Може відкрити полювання на браконьєрів. Для мотивації за кожне вухо браконьєрів платити 1000 грн», – коментує її пост Анатолій Веселов.

«Міністерство екології, яке вже було підписало ліцензію на відстріл лосів, і змінило своє рішення тільки після того, як зоозахисники перекрили всі входи / виходи в міністерство – як таке” міністерство екології “може перешкодити відстрілу інших тварин ?! Я вже не перший раз переконуюся, що так зване “міністерство екології” не зовсім правильно зрозуміло свою місію », – додає Лана Вєтрова.

У групі «Небайдужа Рахівщина» повідомляють, що браконьєрство – сімейна традиція. Так, відстрілом рідкісних тварин займається Кабаль Володимир – лісничий, та його син (зверху на знімку).


Нардепи вже пообіцяли з цього питання депутатське звернення до правоохоронців.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий