Зеленський проведе пресмарафон в піцерії — ЗМІ “розсекретили” локацію

Зеленський проведе пресмарафон в піцерії — ЗМІ “розсекретили” локацію

Заклад громадського харчування розташований у будівлі колишньої автостанції «Поділ».




Запланований на п’ятницю, 26 листопада, пресмарафон президента України Володимира Зеленського відбудеться у столичній піцерії «Автостанція» на Подолі. Спілкування глави держави з журналістами буде присвячене реформам, ситуації на Донбасі, енергетичній безпеці, тарифам, економіці та боротьбі з коронавірусом.


Як повідомляють у Telegram-каналі “Страна”, у піцерії підтвердили цю інформацію і розповіли, що про місце проведення заходу за участю президента вони дізналися тільки сьогодні.

Цього ж дня у піцерії були помічені представники Офісу президента, які займаються організацією пресмарафону, серед яких була керівниця директорату з питань інформаційної політики Ірина Побєдоносцева. У розмовах між собою працівники президентської адміністрації висловлювали побоювання через труднощі з організацією безпеки проведення пресконференції, оскільки заклад розташований в старій будівлі автостанції.



Фото: Telegram / PavlovskyNews

Приміщення цього закладу складається з двох відносно невеликих кімнат, в яких потрібно буде розмістити 30 представників медіа.

За даними сайту The Village Україна, у цій піцерії можна придбати «Маргариту з фермерською моцарелою» за 125 грн, пасту «Карбонара» за 195 грн, фокачу «Томатну з базиліком» за 95 грн.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий