Зеленський відкрив українцям своє життя до найменших дрібниць: один день з життя президента зняли на відео

Зеленський відкрив українцям своє життя до найменших дрібниць: один день з життя президента зняли на відео

Володимир Зеленський під час президентських передвиборчих перегонів неодноразово заявляв, що прагне стати президентом та працювати прозоро. Він обіцяв українцям показувати буквально усе. Зеленський дотримався своєї обіцянки й показав свій цілий день, коли відвідав Кривий ріг та Дніпро.




Відповідне відео з’явилося на офіційному YouTube-каналі «Зе!Президент».


У Дніпрі Володимир Зеленський відвідав місцевий аеропорт, а також поставив вимогу завершити капітальний ремонт автодорожнього мосту номер 2 (Центральний міст) до 14 вересня.

«Ми домовилися з паном мером Філатовим, що 14 вересня буде урочисте відкриття мосту. А якщо не буде, то пан Філатов напише заяву про звільнення й піде у відставку», – сказав президент журналістам.

Зі свого боку міський голова Борис Філатов повідомив, що з Главою держави вони уклали парі щодо цього. Очільник Дніпра  також запропонував Президенту відвідати Дніпро на День міста у разі, якщо обіцянка буде виконана. Володимир Зеленський також доручив пришвидшити завершення будівництва окружної дороги у Дніпрі та автошляху на Кривий Ріг.



Президент України відвідав ДП «Виробниче об’єднання Південний машинобудівний завод ім. А. М. Макарова» в Дніпрі. Спілкуючись із працівниками підприємства, Глава держави отримав скаргу, що міська влада Києва не розрахувалася за трамваї. Володимир Зеленський тут же подзвонив меру столиці Віталія Кличка.

Під час робочої поїздки до Дніпропетровської області Президент України Володимир Зеленський також провів у Кривому Розі нараду з питань екологічної ситуації у місті та регіоні загалом.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий