Зеленський замінив голів СБУ у столиці та трьох областях

Зеленський замінив голів СБУ у столиці та трьох областях

Президент України Володимир Зеленський замінив голів СБУ у столиці та трьох областях, підписавши відповідні укази, передає УНН.




Так, Президент звільнив Олега Головаша з посади начальника Управління Служби безпеки України в Житомирській області, а на його місце призначив Сергія Лисака.


«Призначити Лисака Сергія начальником Управління Служби безпеки України в Житомирській області», — йдеться в указі №181/2020.

Сергія Болдиря на посаді начальника Головного управління Служби безпеки України у Києві та Київській області замінив Олег Головаш.



«Призначити Головаша Олега Олеговича начальником Головного управління Служби безпеки України у м.Києві та Київській області», — йдеться в указі №182/2020.

Крім того, Президент підписав указ про звільнення Віталія Харченка з посади начальника Управління Служби безпеки України в Одеській області. Його місце призначено Віктора Доровського.

«Призначити Доровського Віктора начальником Управління Служби безпеки України в Одеській області», — йдеться в указі №183/2020.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий