Зеленський запросив зірок світового кіно знімати в Україні: «Ми маємо все»

Зеленський запросив зірок світового кіно знімати в Україні: «Ми маємо все»

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з всесвітньо відомими кіноакторами та продюсерами. Зустріч пройшла у рамках щорічного форуму «Ялтинської європейської стратегії» (YES), який проходив у Києві. Президент обговорив питання розвитку кіноіндустрії в Україні.




Про це Зеленський повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Fecebook.


«Вчора говорили зі сценаристом і продюсером уже культового серіалу «Чорнобиль» Крейгом Мезіном, ввечері, під час форуму YES мав приємність поспілкуватися з неперевершеною Робін Райт. Сьогодні зустрівся з уродженкою України Мілою Куніс та актором і продюсером Ештоном Кутчером. З усіма мали плідну бесіду про кіно, зокрема про розвиток української кіноіндустрії, а також про шляхи залучення інвестицій у неї, особливо з огляду на те, що наша країна зробила перший вагомий крок до впровадження системи rebates», — йдеться в дописі президента.

Також Володимир Зеленський закликав світових режисерів знімати кіно в Україні. На думку президента, для цього є абсолютно все необхідне.

«Звертаюся до представників світової кіноспільноти. Двері України відкриті для вас. Ми маємо все задля того, щоб знімати якісне кіно – і чудові локації, і «прокачаних» фахівців, і належну технічну базу. Давайте створювати шедеври разом!» — резюмував глава держави.

Зазначимо, що форумом YES у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука, зберуться понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів з 26 країн, які будуть обговорювати глобальні виклики майбутнього, а також політичну ситуацію та її значення для Європи і України. XVI Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі» буде проводитися з 12 по 14 вересня.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий