Жалюзі — комфорт та затишок

Жалюзі — комфорт та затишок

Трохи про жалюзі

Існує багато варіантів захисту від сонця та сторонніх очей. Іноді дуже складно вибрати з безлічі варіантів, який потрібен тільки вам. Відмінною особливістю жалюзі день-ніч є те, що ви можете не тільки регулювати освітлення, але й зробити його щілинною на відміну від рулонних штор. У нас на сайті ви можете замовити жалюзі день ніч у місті Запоріжжі.




Причини з яких потрібно купити жалюзі день ніч

За допомогою темного та прозорого полотна можна легко регулювати світло в приміщенні.


Вони виконують ролі тюль і портьєру, але вони виглядають сучасніше.

Не займають багато місця, звільняючи простір підвіконня, при цьому приміщення виглядає більш просторим.



Мають сучасний зовнішній вигляд і чудово доповнять будь-який інтер’єр за рахунок фарбування полотен.

У продажу є великий асортимент кольорів, і який ви не виберете колір, він виглядатиме ідеально.

Жалюзі універсальні та чудово підійдуть для банкетних залів та кафе, офісах, кухнях, дитячих кімнатах, вони скрізь виглядатимуть ідеально.

За допомогою механізму ви можете користуватись тканинами окремо. Управління підйомом легке і доступне, тому проблем із цим у вас ніяких не буде.

Тканину покривають тефлоновим просоченням, яке відштовхує від себе пил.

Про компанію «Жалюзі — Сервіс»

Наша компанія існує на ринку вже понад 20 років і має власні цехи з виробництва. Фурнітура використовується якісна, імпортується з Італії, Німеччини, Тайвані, Туреччини, Малайзії, Ізраїлю. Виготовляється в найкоротші терміни на індивідуальне замовлення, так як вони індивідуальні, здійснюється передоплата 50% або вноситься відразу вся сума. Весь товар сертифікований та має гарантію від 12 до 20 місяців на всю продукцію. Також ви можете зробити виміри самостійно та отримати товар у відділенні нової пошти, або наші співробітники доставлять, встановлять та приберуть після своєї роботи. Завдяки якості та правильної експлуатації ваші жалюзі прослужить вам довгий час від 5 до 20 років. Замовляйте, залишайте відгуки, ми працюємо заради вашого комфорту.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий