Жахлива ДТП на Вінниччині, є загиблі

Жахлива ДТП на Вінниччині, є загиблі

20 серпня близько 15 години на автошляху «Стрий – Кропивницький — Знам’янка» між с. Садове та с. Малинівка Літинського району сталося зіткнення автомобілів «ВАЗ-2101» та «КІА», внаслідок чого одна людина загинула, двоє отримали травми.




Попередньо встановлено, що автомобіль «ВАЗ-2101» з причепом рухався з м. Вінниці в напрямку смт. Літин , «КІА» їхав у зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення автівок 53-річний вінничанин, який перебував за кермом «ВАЗу», від отриманих травм загинув на місці події.


35-річного водія «КІА», жителя смт. Десна Вінницького району, та його 32-річну пасажирку, мешканку Тульчинського району, госпіталізували до Літинської центральної районної лікарні. За попередніми даними, водій отримав травму щелепи, жінка – забій грудної клітини.

Поліція розпочала розслідування, з’ясовуються обставини та причини смертельної аварії. На місці події були проведені першочергові слідчі дії, опитані свідки.



За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Источник: vinbazar

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий