Жіночий оргазм: фотограф зловив той самий момент

Жіночий оргазм: фотограф зловив той самий момент

Бразильський фотограф Маркос Альберті зважився на оригінальний проект. Він вирішив зафіксувати на знімках обличчя жінок під час їх оргазму.





Про це повідомляє Metro. Фотосет він вирішив назвати «Проект О». Маркос каже, що ще не замислювалася, як реклама супутніх товарів, а соціальний експеримент. Акція покликана зруйнувати стереотипи про жіночу сексуальність.



Маркос об’єднав свої зусилля з виробником дорослих іграшок і зібрав 20 моделей. Кожній з них він присвятив окрему серію. Він постарався спіймати пік моменту, який дуже яскраво відображався на обличчі жінок.

«Жіноча сексуальність часто оповита соромом і таємницею. Наше партнерство з Маркосом дозволило нам створити цю серію, яка перевертає клеймо соціуму на жіночу сексуальність і сприяє нормалізації відношення до отримання жінками задоволення», — пояснив виробник іграшок, коментуючи проект.

Найбільше подяк фотограф отримав не від користувачів соцмережі, а саме від моделей. Маркос розповів, що всі жінки були в захваті знімків, особливо від останніх — де їх обличчя світиться і сяє. Автор проекту вважає, що фотосет допоможе жінкам усього світу позбутися страху вивчення своєї сексуальності.

«Знай.ua«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий