«Жорстка атака армії Росії»: Україна понесла безповоротні втрати на Донбасі

«Жорстка атака армії Росії»: Україна понесла безповоротні втрати на Донбасі

На території, де сьогодні досі проходить ООС, сталася трагедія. 15 січня стало відомо про трагічну подію із зони проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі, де в результаті дев’яти атак найманців Російської Федерації по позиціях українських захисників, один боєць Збройних сил України загинув. Більш детально про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС в соціальній мережі «Фейсбук».




Таким чином, окупаційні сили обстріляли позиції Збройних сил України, застосовуючи для цього заборонене угодами, досягнутими в Мінську, артилерійські системи калібру 152 міліметра, а також міномети 82 — і 120-міліметрового калібру. Також вони застосували гранатомети різних систем, БПЛА, кулемети крупного калібру, інше стрілецьку зброю. Крім того, по військах Збройних сил України активно працювали снайпери.


Під вогонь ворога, в тому числі, потрапили підрозділи ЗСУ недалеко від населених пунктів Василівка, Авдіївка, Піски, Павлопіль, Світлодарськ, Новотошківське… Цитата з повідомлення прес-центру операції Об’єднаних сил: «На території Донбасу, де проводиться ООС, сьогодні, п’ятнадцятого січня, в результаті атак ворога один військовослужбовець загинув».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий