Журналіст на наявному прикладі пояснив, що очікує Крим у майбутньому

Журналіст на наявному прикладі пояснив, що очікує Крим у майбутньому

Найбільші виноробні підприємства анексованого Криму, такі як «Массандра» і «Новий світ», сьогодні «відтіснили» президент Росії Володимир Путін і його оточення. Колись успішні заводи знаходяться в занепаді через невміння загарбників розпорядитися здобиччю. Як передає replyua.net, таку думку висловив український журналіст Віталій Портников у блозі на сайті «Крим. Реалії». Він зазначив, що російський бізнес-омбудсмен Борис Титов після анексії Криму був налаштований на захоплення виноробних підприємств півострова.




«Окупанти бувають різні. Адже потрібно ще вміти розпорядитися захопленим. Біда сучасної Росії — це не лише повне презирство до норм міжнародного права і моральності, це ще і кричущий непрофесіоналізм. І в долі кримського виноробства він проявляється дуже яскраво. У Путіна і Титова все вийде. Вірніше — не вийде нічого», — підкреслив Портников. За словами журналіста, сьогодні у всіх на очах гине те, що становило суть життя на півострові не тільки за часів його перебування в УРСР і незалежної України, але і в дорадянський час.


«До місцевих грабіжникам Криму, які все ж боялися рубати сук, на якому сидять, додалися московські мародери. Багато з них добре розуміють, що від півострова рано чи пізно доведеться відмовитися. І тому поспішають розчавити його в руках, як стиглий плід», вважає він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий