Злочин і кара: на Донеччині чоловік зарізав пенсіонерку заради грошей

Злочин і кара: на Донеччині чоловік зарізав пенсіонерку заради грошей

У місті Родинське Донецької області був виявлений труп жінки 1944 року народження з численними ножовими пораненнями. Виявилося, що чоловік взяв у пенсіонерки гроші в борг, після чого вбив її, щоб не повертати суму.




Про це на своїй сторінці в соціальній мережі написав глава поліції Донецької області В’ячеслав Аброськін, новину передає «Преса України».


За його словами, даний злочин нагадує всесвітньо відомий роман російського письменника Федора Достоєвського «Злочин і кара». Зокрема, в своїй квартирі було жорстоко вбито пенсіонерку 1944 року народження. Поліцейськими було встановлено, що жінка проживала одна, мала досить непогану пенсію, а також грошовий внесок на депозитному рахунку. Пенсіонерка займалася тим, що давала людям гроші в борг. Для встановлення вбивці поліцейським знадобилося три дні.

Виявилося, що пенсіонерка була вбита жителем будинку, в якому вона проживала. Чоловік працював таксистом і в зв’язку зі складним фінансовим становищем вирішив звернутися до пенсіонерки та взяти у неї в борг певну суму.



«Під постійним пресингом своєї дружини в фінансовому питанні вирішив скоїти вбивство літньої жінки з метою ухилення від повернення боргу і особистого збагачення. Купив рукавички, взяв ножа, вбив жінку і забрав її гроші. Сума, з його слів, виявилася «досить мізерною». За «зароблені» на крові гроші відразу ж придбав два телефони і віддав борг іншому кредитору. Продовжив жити далі в цьому будинку, де в одній з квартир залишив труп, але недовго», — написав Аброськін.

Крім цього начальник поліції Донеччини додав, що сьогодні, 2 лютого, суд обиратиме запобіжний захід для вбивці.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий