Знайомий Усика продав «єдине, що в нього було», і поставив на перемогу українця над Джошуа

Знайомий Усика продав «єдине, що в нього було», і поставив на перемогу українця над Джошуа

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Олександр Усик (19-0, 13 КО) зізнався, що знав про те, що багато українців вірили в його перемогу в поєдинку з Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО). За словами нашого співвітчизника, один його знайомий продав автомобіль, щоб потім поставити всю виручену суму на його тріумф.




Під час пресконференції, яка пройшла в Києві, Усик заявив, що ця машина була єдиним джерелом доходу для його товариша. За словами боксера, приятель пояснив йому, що хоче купити собі новий автомобіль.


«Я знаю, що лили (ставили – Ред.) на мене дуже сильно, тому що вірили. Я реально це знаю, тому що спілкуюся з деякими знайомими, і один із них показав мені чек. Він продав машину й каже: «Я ось просто поставив». Я кажу: «Братан, це ж єдине, що у тебе було. Ти з цього заробляв». Знайомий відповів, що хоче собі нову», – розповів Усик.

Знайомий Усика продав машину і поставив гроші на його перемогу

Відзначимо, що CEO компанії Parimatch в Україні Наталія Гілевич заявила, що 80% наших співвітчизників поставили на перемогу Олександра над Джошуа. «Це колосальний показник високої довіри до спортсмену. У партнерстві з Олександром – амбасадором відповідальної гри – ми продовжимо формувати культуру дозвілля азартних ігор та підвищувати свідомість гравців. Аби у майбутньому вберегти гравців від необміркованих рішень, таких от як продаж авто, бо ставки на спорт – це розваги, а не заробіток», – відзначила вона.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий