Зниклого таксиста з Вінниці знайшли задушеним у лісі

9 жовтня поблизу с. Сальник Калинівського району міліція знайшла тіло вбитого 28-річного таксиста з Вінниці Віталія Коваля. Про зникнення чоловіка, 5 жовтня правоохоронцям повідомляла дружина Віталія.




Як проінформували в прес-службі УМВС у Вінницькій області, вбивство скоєно з метою заволодіння автомобілем «Ауді-100». Троє підозрюваних у вбивстві віком 26, 24 та 21 років заарештовані.


До пошуків вінничанина долучилися працівники міліції та колеги таксисти, які допомагали в розшуку автівки, а потім і з пошуком тіла Віталія. В області було оголошено план «Перехват».

За словами т.в.о. начальника УМВС у Вінницькій області полковника міліції Сергія Кримчука, через добу після отримання повідомлення про зникнення чоловіка, була отримана інформація з Іллінецького райвідділу, про те що автомобіль, яким керував потерпілий бачили в місті Іллінці.



«На місці, в Іллінцях, правоохоронці встановили особу приватного підприємця, який придбав автомобіль за 20 тисяч гривень. При його опитуванні: «хто саме продав йому цей автомобіль і звідки він у нього», чоловік збрехав, не сказавши справжніх продавців «Ауді». Проте працівники міліції встановили що ці ж особи пропонували даний автомобіль і іншим жителям Іллінців. Таким чином вдалось встановити одного із підозрюваних осіб», — розповів С. Кримчук.

Винница.info: Зниклого таксиста з Вінниці знайшли задушеним у лісі. Чоловіка вбили заради автівки «Ауді»

Винница.info: Зниклого таксиста з Вінниці знайшли задушеним у лісі. Чоловіка вбили заради автівки «Ауді»

Далі міліціонери вийшли ще на двох підозрюваних, проте не змогли знайти самого таксиста. Отримана оперативниками інформація свідчила, що потерпілого скоріше за все уже немає в живих. Хоча підозрювані стверджували, що забрали у таксиста іномарку та залишили його в лісі.

Згодом знайшли тіло покійного. Злочинці прикрили тіло Віталія хмизом у лісі поблизу с. Сальник. За висновками судово-медичної експертизи, причиною смерті була механічна асфексія.

За попередніми даними слідства, злочинці скоїли напад на таксиста в районі вул. Київської у м. Вінниці, зв’язали та вивезли в ліс, де задушили його, щоб заволодіти його цінними особистими речами та автомобілем.

Як повідомили в прес-службі УМВС Вінницької області, дії підозрюваних кваліфіковані слідством за п.6,12 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, скоєне з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб) та ч.3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Винница.info: Зниклого таксиста з Вінниці знайшли задушеним у лісі. Чоловіка вбили заради автівки «Ауді»

 

vinnitsa

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий