Знищення всього: невидима небезпека загрожує Землі

Знищення всього: невидима небезпека загрожує Землі

Група вчених заявила про можливу небезпеку, яка загрожує нашій планеті. Виявляється, невидима чорна дірка, здатна знищити Землю, наблизившись на небезпечну відстань. Її нинішнє місцезнаходження є Сатурн.




Групою міжнародних вчених були виявлені аномалії гравітаційної природи за орбітою восьмої планети Сонячної системи — Нептун. На думку учених, аномалії, які вони виявили, можуть слугувати знаками розташування там невидимою чорної діри, яка поступово поглинає найближчі небесні тіла.


Дослідники припустили, що при достатньому наближенні невидимою аномалії наша планета може припинити своє існування, як і все живе на ній. Подібні явища не рідкість, і спостерігалися вченими на кордонах Сонячної системи, проте, це перший раз, коли настільки сильні аномалії були знайдені в її межах на такій близькій відстані від Землі.



Вся суть аномальних гравітаційних явищ полягає в тому, що вчені не спостерігають жодних величезних небесних тіл, які впливали б на політ астероїдів в поясі Койпера, однак, за орбітою Нептуна знаходиться щось з неймовірною масою, що може бути невидимою чорною дірою.

Варто відзначити, що і на Нептуні можливе життя. Ймовірно, чорна діра з часом зможе поглинути не тільки астероїди величезних масштабів, але й саму планету Нептун.

«Знай.uа«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий