Зрада? Сепаратистські ЗМІ стверджують, що українські розвідки перейшли на сторону «ДНР»

Сепаратистські ЗМІ напередодні повідомили про знешкоджену українську ДРГ. За даними бойовиків, один військовий ЗСУ загинув , ще двох – взяли у полон. Терористи навіть заявили про те, що полонені хочуть перейти на бік «ополчення».




Новину передає «Преса України».


Із відкритих джерел стало відомо про те, що під населеним пунктом Зайцево справді були бої в яких постраждали дві сторони конфлікту. Однак, поки жодного підтвердження інформації про полон українців не було.

«Під селищем Зайцево на північ від Горлівки весь вечір не припинялися сутички підрозділів армії ДНР з групами українських розвідників. Була знешкоджена група розвідників ВСУ, що складалася з трьох осіб. В ході перестрілки один український солдат отримав смертельне поранення, а двоє інших потрапили в полон і були доставлені в селище Зайцево. Але обидва солдата ВСУ тут же заявили, що полоненими бути не бажають і хочуть перейти на бік армії ДНР», — пишуть ЗМІ «народних республік».



Також журналісти із «ДНР» додали, що зараз з військовими проводять «співбесіди».

«Зараз з двома колишніми солдатами супротивника спецслужби ДНР проводять роботу на предмет точного встановлення їх особистих даних та перевірки їх справжніх намірів», — пише воєнком Марія Харькова у одній із груп сепаратистів у соціальній мережі.

Нагадаємо, раніше Харькова повідомляла про те, що днями під Зайцево терористи ліквідували трьох військових ЗСУ. Таким чином бойовики помстились українським військовим за вбитих «ополченців».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий