Зважене українське рішення: віце-прем’єр Кириленко зробив нову заяву щодо MARUV

Зважене українське рішення: віце-прем’єр Кириленко зробив нову заяву щодо MARUV

Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко заявляє, що щодо того, хто представлятиме Україну на Євробаченні 2019, має бути ухвалене “зважене українське, а не гібридне” рішення повідомляє УНІАН.




Про це він написав у Twitter 25 лютого. “Теоретичне скасування декількох концертів у Росії не знімає тих гігантських інформаційних ризиків, які отримає Україна, якщо на Євробаченні її будуть представляти артисти, що уже провели десятки концертів у Росії. Тому рішення треба ухвалити зважене. Українське. А не гібридне”, – йдеться у повідомленні віце-прем’єра.


В’ячеслав Кириленко

Теоретичне скасування декількох концертів у РФ не знімає тих гігантських інформаційних ризиків, які отримає Україна, якщо на «Євробаченні» її будуть представляти артисти, що УЖЕ провели десятки концертів у Росії. Тому рішення треба ухвалити зважене. Українське. А не гібридне.

Як повідомлялося, 23 лютого на національному відборі на Євробачення 2019 перемогла співачка MARUV. Вона мала б представляти Україну на пісенному конкурсі в Ізраїлі у травні 2019 року.

Та після критики на її адресу через те, що вона раніше їздила виступати до Росії та має там заплановані концерти вже у квітні, в НСТУ заявили, що ухвалять рішення щодо представника України на Євробаченні протягом 48 годин.



Сьогодні MARUV заявила, що на неї чинять тиск із метою змусити відмовитися від участі в Євробаченні. Також вона запевнила, що готова відмовитися від виступів у Росії.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий