«Батьківщина» зіграла в пас з путіноїдами, але гол забила у власні ворота?

«Батьківщина» зіграла в пас з путіноїдами, але гол забила у власні ворота?

Відомий сумський громадський активіст Павло Борисов на своїй сторінці в Facebook продовжив серію викриттів, цього разу, розповівши про те, як представники однієї з політичних сил зробили гарний сюжет для Кремлівських ЗМІ, «прославивши» Сумщину на всю країну.




«Коли у Мордорських пропагандистів закінчилися фантазії про розіп’ятих «українською хунтою» хлопчаків та по-звірячому винищених снігурів, довго їм сумувати не довелося. Братню руку допомоги їм простягли із-середини України, наші доморощені «патріоти», висуванці партії під гордою назвою «Батьківщина». Не встиг я опублікувати матеріали нелюдського поводження із хворими у Охтирській психлікарні, як у російському інтернет-просторі понеслося: «На Украине нашли страшный концлагерь», «Ахтырскую психбольницу назвали украинским Освенцимом», «Участники гражданского сопротивления бандеровскому режиму намерены присвоить страшному концлагерю имя Петра Порошенко», ну і так далі», – написав Павло Борисов.


За його словами, показово, що облаявши всю «українську бандерівську хунту» і вцілому, і поіменно – від президента до начальника Сумського облздраву, росіяни ані пари з вуст про тих, хто влаштував їм такий інформаційний привід. Павло Борисов акцентує увагу, жодного критичного слова про пані рейхслікаря Неофітну, що керує лікарнею майже 10 років, і більшу частину цього часу (дві каденції поспіль) обиралася за квотою БЮТ-Батьківщини до обласної ради, та входила до профільної комісії з охорони здоров’я. Не захотіли критикувати росіяни й великого антикорупціонера «батьківщинця» Салатенка, який на посаді голови облради годинами красувався перед камерами, але так і знайшов можливості навести елементарний порядок у медичному закладі, який йому прямо підпорядкований.

«І ще цікава деталь. Якби обер-лікар Неофітна просто визнала, що її заклад потребує термінової допомоги, пацієнтів спокійно тимчасово перевели в інші лікарні, а на Охтирщині тим часом усунули недоліки – ця новина мало кого б зацікавила навіть у Сумах, не кажучи вже про всю країну чи Мордор, але – ні. Під лікарнею влаштували показуху із блокуванням автобусів з хворими, а однопартійці з «Батьківщини» хором почали волати про тиск, переслідування та інші жахи, що нібито кояться на нашій землі. Тобто, саме те, чого з нетерпінням чекали масковські свинособаки», – зазначив активіст.



Він задається питанням, як пояснити такий крок біло-сердешних? Коли опоненти влади використовують принцип «Чим гірше – тим краще», це, хоч і підло, але зрозуміло, але, коли начебто українська партія, діями своїх членів розхитує ситуацію у воюючий країні – як можна зрозуміти це? І кому вигідні такі інформаційні приводи – масквабаду і… «Батьківщині»? Можливо, це і не так, тоді сєкта «Родіна» мала б публічно відхреститися від цих подій, а пани Салатенко із Неофітною публічно і з ганьбою виключено з партії. Але цього і досі не сталося. Збіг? Не думаю…», — резюмував Павло Борисов.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий