«Через Донбас поїдуть»: Лукашенко погрожує полякам закрити кордон

«Через Донбас поїдуть»: Лукашенко погрожує полякам закрити кордон

Олександр Лукашенко попередив польських політиків про наслідки їхніх погроз. Він також пообіцяв закрити кордон і тоді полякам доведеться «їздити на схід через Донбас».




Про це повідомляє  «Белта«.


«Ще один момент. Це вже, напевно, більше звернення до поляків. Ви, напевно, чуєте, що лунають постійно погрози з боку цих диких політиків і керівників Польщі: кордон закриємо, «Кузницю» закриють — прикордонний перехід залізничний, тощо. Я в цьому плані тільки можу сказати: закриють — будь ласка. Якщо зручніше, закривайте. Але треба спочатку подумати, як вони будуть спілкуватися Росією, Китаєм, взагалі зі сходом. Поїдуть через Донбас. А там хлопці різкі. Вони їх швидко приструнять», — сказав Лукашенко.

При цьому він пояснив, що «це я так образно кажу — через Донбас. Їх там ніхто не чекає. Там кордон з Україною у Росії закритий».



Лукашенко також констатував, що польська сторона своїми заявами намагається налякати та грає на загострення ситуації.

«Вони намагалися вирішити свої внутрішні і зовнішні проблеми за рахунок тиску на Білорусь і показати, хто винен у проблемах Польщі», — заявив Лукашенко.

Він нагадав, що «всередині самої Польщі накопичилася маса проблем, включаючи тему абортів, питання фермерів, а останнім часом і жінки, матері вже піднялися на захист біженців, яких утримують на кордоні».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий