Чому покупці вибирають Avtopro.ua? Найдокладніший каталог автозапчастин

Чому покупці вибирають Avtopro.ua? Найдокладніший каталог автозапчастин

Від чого залежить подробиця каталогу автозапчастин? Перш за все, це повний перехід від лінійної системи списків до древообразної бази даних. Для швидкого і ефективного пошуку автозапчастин на маркетплейсі Avtopro.ua досить 4 вкладень.




В першу чергу, це використання додаткових рядків пошуку. У них вказуються:


  1. Унікальний номер автомобіля (маркування ставиться на кузові). Як правило, це 17-значний ВІН код.
  2. Кодування по системі EPC використовується для маркування автомобілів, окремих частин, механізмів і запчастин.
  3. Технічні характеристики кузова.
  4. Обсяг і потужність двигуна.
  5. Тип приводний системи, особливості коробки передач і т.д.

Від чого залежить швидкий і комфортний пошук?

Для більш зручного пошуку в інформаційному каталозі Avtopro.ua створений алфавітний список марок авто. Для поглибленого пошуку запчастин використовується ще один список, де вказуються основні механізми і блоки автомобіля.

Всі запчастини класифікуються і розподіляються в особливих розділах за допомогою міжнародного кодування. Дізнатися специфікацію тієї чи іншої деталі можна за допомогою цифробуквеного маркування. Його використовують не тільки інтернет-магазини, а й офіційні дилери заводів.



Такі кодування містять інформацію про технічні характеристики товару, логістичні особливості (способи доставки), а також особливі дані, які використовують дилери і представники компанії-продуцента.

В інформаційному каталозі Avtopro.ua кодування запчастин прив’язуються до конкретного технічного опису та графічного зображення. Це розгорнута план-схема або креслення пристрою. Для швидкості пошуку один і той же код асоціюють з декількома схемами. Як правило, це:

  • розгорнута схема авто;
  • креслення механізму, де знаходиться деталь;
  • зображення автозапчастини в одному або декількох розрізах;
  • детальний опис компонентів запчастини, включаючи схематичний малюнок.

Чому покупці вибирають Avtopro.ua? Найдокладніший каталог автозапчастин

Секрети успішного каталогу автозапчастин від маркетплейсу Avtopro.ua

Інформаційний каталог маркетплейсу пропонує не опис товару, а готову пропозицію, яка складається з декількох пунктів. Перш за все, це технічний опис товару, його зображення (схема або креслення).

По суті, це готова інформаційна цінність, яку доповнюють маркетинговими інструментами — порівняльним аналізом цін, знижками, особливими пропозиціями, контактними даними покупця і т.д.

Всі перераховані вище характеристики прив’язуються до загальноприйнятої системи кодування автозапчастини. Таким чином, розмір каталогу маркетплейсу Avtopro.ua залежить від кількості додаткових пошукових рядків і інформаційної цінності товару.

Навіщо шукати автозапчастини самостійно? Початківці і професійні автолюбителі починають пошук деталей з каталогу маркетплейсу Avtopro.ua. У підсумку, Ви отримуєте не тільки унікальну пропозицію, але і максимум цінної інформації.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий