Довгоочікувана новина для українців: Піонтковський заявив, що розпад Росії уже розпочався

Довгоочікувана новина для українців: Піонтковський заявив, що розпад Росії уже розпочався

На думку Піонтковського, найстрашніша небезпека для Російської Федерації під час розпаду — це Далекий Схід, бо на нього має плани Китай.




Російський публіцист Андрій Піонтковський заявив, що розпад Російської Федерації уже розпочався, далі відбуватиметься все за інерцією.


Таку заяву Піонковський озвучив в ефірі «1+1» в рамках національного телемарафону «Єдині новини».

«Кадиров у кожній своїй заяві, між іншим, підкреслює, що він не якийсь там губернатор маленького регіону, а керівник «незалежної» держави Ічкерії і що він перебуває у конфедерації з Росією та в особистій унії з Путіним. Путін програв війну Чечні. І він домовився сплачувати велику фінансову дань Кадирову, а він за це формально декларує перебування у складі РФ і, крім цього, участь у воєнних авантюрах Путіна. Його (Путіна — ред.) ненавидять всі силовики. Як він відійде від влади, Кадиров разом з армією повернеться до Чечні і буде захищатися від РФ. Процес розпаду розпочався, а далі уже буде за інерцією — інші кавказькі регіони», — зазначив він.



Втім, на думку Піонтковського, найстрашніша небезпека для Російської Федерації під час розпаду — це Далекий Схід. Китайський лідер, за словами експерта, із радістю забере собі ці землі.

«Найстрашніша небезпека для Росії — це Далекий Схід, де лідер Китаю спостерігає за ситуацією. Він же підштовхнув Путіна на цю війну, бо за будь-якого результату президент КНР вигравав. Якби Україна не встояла, Америка не надала жодної військової допомоги Україні, то це було би такою ганьбою США, що фактично вони б зникли як світова держава. І президент Китаю за 2 тижні взяв би Тайвань, ніхто б його не захищав. Якщо виграє Америка, в Росії розпочнеться розпад, під час якого китайці реалізують свою давню національну мрію — повернути свої землі до складу РФ», — підсумував він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий