Джигурда заявив, що йому «пропонували» стати президентом України (відео)

Джигурда заявив, що йому «пропонували» стати президентом України (відео)

Російський фрік Микита Джигурда заявив, що йому «пропонували» стати президентом України. Через це він нібито не відмовлявся від українського громадянства.




В ефірі російського радіо «КП» Джигурда стверджував, що це нібито відбувалося в 2013 році. З ним говорили люди з оточення «кума Путіна» Віктора Медведчука. За словами Джигурди, це було до серіалу «Слуга народу».


«Якраз в 2013 році я зустрічався з людьми Віктора Медведчука і мені на рівні СБУ, тільки тих, хто за РФ, було запропоновано стати кандидатом в Президенти України. До Зеленського, ще не було серіалу, його розкручували англосакси», — заявив фрік.

На цьому «зізнання» Джигурди не закінчилися. Він стверджував, що нібито тому тоді відмовлявся отримувати російське громадянство. Путініст погодився на пропозицію Медведчука і був упевнений, що у нього все вийде.



Скандальний фрік всерйоз вірив у те, що може стати президентом. Джигурда навіть намагався створити собі «імідж». Він розповів, що виступав з групою і співав українські пісні. Крім цього путініст згадав про Майдан і заявив, що там він співав «свою версію» гімну.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий