Екс-глава МОЗ України порівняв вакцинацію з нацистськими експериментами над людьми

Екс-глава МОЗ України порівняв вакцинацію з нацистськими експериментами над людьми

Днями у МОЗ зробили заяву щодо вакцинації в Україні, наголосивши, що вагітних потрібно щеплювати від коронавірусу. Тим паче, що вакцини Pfizer, Moderna та інші безпечні як для матері, так і для дитини.




Але ця заява, як виявилося, викликала шквал негативних емоцій у багатьох так званих «антивакцинаторів». Серед яких, до слова, є й доволі відомі особистості.


Наприклад, український лікар і колишній міністр охорони здоров’я України Олег Мусій у коментарях до публікації своїх екс-колег порівняв вакцинацію з нацистськими експериментами над людьми у 40-х роках минулого століття…

Що ж саме рознервувало Мусія?

Спочатку було відео на сторінці Міністерства охорони здоров’я України у Facebook, де лікар-імунолог Федір Лапій каже, що вакцинація від COVID-19 для вагітних є безпечною та необхідною, а «клінічні дослідження підтверджують, що у вакцинованих вагітних не було виявлено жодних негативних наслідків щеплення від COVID-19».



При цьому, каже фахівець, COVID є небезпечною хворобою для вагітних, оскільки це може призводити до передчасних пологів чи переривання вагітності.

Але саме слова про «клінічні дослідження» так зачепили Мусія. Це твердження він назвав «маячнею» і пожалівся на те, що над українцями «продовжують ставити експерименти».

Що написав екс-глава МОЗ

Мусій написав, що «жодних доведених і достовірних досліджень впливу вакцини проти SARS-CoV-2 як на вагітних, так і на плід не існує в природі», додавши, що це стосується будь-яких вакцин — і Pfizer, і Moderna, і CoronaVac тощо.

За його твердженнями, «жодна вакцина повних клінічних досліджень не пройшла», а усі їх «дозволили лише для екстреного застосування».

«Мав надію, що експериментатори на людях, а особливо на вагітних, закінчилися з ліквідацією нацизму в 40-х роках минулого століття. Виявляється, в деяких, не зовсім свіжих головах, людиноненависницькі ідеї продовжують жити. Коли ж уже ці покидьки нажеруться? Нічого святого у вас нема», — резюмував Мусій.

Свій допис він також продублював на власній сторінці у Facebook.

Екс-глава МОЗ України порівняв вакцинацію з нацистськими експериментами над людьми

Скриншот

Пізніше екс-міністр пояснив, що він не проти вакцинації як такої. Просто йому не сподобалися слова Лапія (який, до слова, є кандидатом медичних наук).

«Це мій коментар на конкретні слова конкретної низькокваліфікованої людини, яка вводить в оману вагітних і суспільство», — заявив Мусій.

Екс-глава МОЗ України порівняв вакцинацію з нацистськими експериментами над людьми

Скриншот

Що кажуть люди?

Цікаво, що велика кількість людей підтримали таку позицію Мусія…

  • Від ускладнень після вакцинації в Україні загинуло двоє молодих людей, особисто я в «рулетку» гратись не буду
  • Через 3-5 років ми побачимо перші наслідки цього експерименту…
  • Від інфекцій нас захищає імунна система, а не вакцина! Імунна система зміцнюється за рахунок здорового способу життя, якісного харчування, позитивного настрою і зменшення стресів.Тільки обмежені люди з низьким рівнем освіти про це не знають! Тому, вакцинація — це своєрідний тест на IQ
  • Не знищуйте націю, і не проводьте дослідження на людях. Гроші заробите зараз, Нюрнберзький процес буде потім.

Хоча, звісно, більшість людей у соціальних мережах виступають за вакцинацію.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий