Експерти розповіли, які наслідки матимуть санкції для дочірніх російських банків

Експерти розповіли, які наслідки матимуть санкції для дочірніх російських банків

Представники американського рейтингового агентства Moody’s розповіли, які наслідки можуть мати санкції від української влади, що були запроваджені для банків з російським капіталом, інформує replyua.net з посиланням на Корреспондент.net.




Експерти повідомили, що санкційні обмеження проти українських підрозділів великих російських банків незначно вплинуть на «материнські» фінустанови. В Moody’s зазначають, що це спричинено тим, що насправді сукупні активи материнських банків відносно малі в Україні. Однак санкції можуть негативно позначитись на дочірніх банках. Але обмеження накладенні українською владою загрожують тим, що під впливом негативної суспільної думки та невизначеності щодо майбутнього банків, можуть виникнути збої в фінансових операціях, що в свою чергу призведе до пониження рівня довіри клієнтів банків.


Нагадаємо, санкції на дочірні банки Російської Федерації були накладені 16 березня. Таке рішення було прийнято після того, як було встановлено, що материнські банки Росії обслуговують клієнтів з документами, виданими так званими республіками сепаратистів Донбасу.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий