Кива злякався розплати в Україні та вирішив попросити притулку у Путіна

Кива злякався розплати в Україні та вирішив попросити притулку у Путіна

Зрадник України, колишній нардеп від «Опозиційної платформи – За життя» Ілля Кива злякався відповідальності за зраду батьківщини. Після того, як йому оголосили про підозру у скоєнні тяжкого злочину, він заявив, що його «хочуть убити».




Кива збирається просити захисту та «політичного притулку» у президента РФ Володимира Путіна. Про це свідчить його істерична заява, зроблена з Росії.


Кива, який закликав Кремль завдати ядерного удару по Україні, називає відкрите щодо нього кримінальне провадження за скоєні злочини за тяжкими статтями КК України «зведенням рахунків з опозиційним політиком». Зрадник боїться відповідальності за скоєне – і вигадує, що Україна хоче його вбити.

Так Кива оцінив намір України вимагати видачі злочинця після того, як його оголосять у міжнародний розшук.



«Сьогодні вони провалили всі спроби мого викрадення і йдуть на безпрецедентний крок. Вони вимагають видати мене через необхідність проведення «слідчих дій» за статтею «Державна зрада», – істерить зрадник.

Він знову повторює цинічну брехню Кремля про «масове знищення українського народу» владою України, вигадує «терористичні акти проти мирних громадян» та «підвали СБУ», в яких, як підказує Киві його запалений мозок, «тисячі людей зазнають тортур і страт».

«У ситуації, що склалася, повідомляю, що маю намір офіційно просити про захист і політичний притулок у Росії», – зазначив зрадник.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий