«Кокаїнові інтелектуали»: в ОП відреагували на звернення Лаврова до ВООЗ щодо війни в Україні

«Кокаїнові інтелектуали»: в ОП відреагували на звернення Лаврова до ВООЗ щодо війни в Україні

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував звернення МЗС Росії до ВООЗ.




Міністерство закордонних справ Росії звернулося до Всесвітньої організації охорони здоров’я з проханням вплинути на Київ, щоб Україна не чинила опору «спеціальній військовій операції».


Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

«Від авторів «взяти Київ за три дні». «Кокаїнові інтелектуали» з російського міністерства цілком серйозно пропонують міжнародній організації передати нам ультиматум: українці, до вас додому прийшли ґвалтівники та вбивці, тому ви тихенько станьте до стінок і чекайте, поки вони пограбують, повбивають, поґвалтують. А потому займуть частину вашого дому й будуть там безунітазно бухати», — зазначив Подоляк.



Такі заяви він назвав «російським абсурдом та «дипломатичною деменцією». За словами Подоляка, вже незабаром, внаслідок міжнародної ізоляції, Москва матиме контакт лише з Білоруссю, Еритреєю та гуманітарними організаціями.

«Втім, єдине, чим у ВООЗ можуть допомогти Кремлю, – це організувати належне колективне психіатричне обстеження. І запропонувати програми адаптивної терапії. Безумовно, Київ може тільки вітати подібні лікувальні заходи», — підсумував радник керівника ОП.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий