Мріяла про дитину, але згоріла заживо через російську ракету: подробиці загибелі вагітної у Дніпрі

Мріяла про дитину, але згоріла заживо через російську ракету: подробиці загибелі вагітної у Дніпрі

Загибла вагітна була поблизу АЗС, куди прилетіла російська ракета.




Російські терористи у вівторок, 25 жовтня, ракетами обстріляли АЗС у Дніпрі. На місці трагедії загинула 25-річна вагітна жінка, яка мріяла про дитину.


Про це повідомляє Меморіал.ua та мер Дніпра Борис Філатов.

Загиблою виявилась 25-річна Інна, яка на момент ракетного обстрілу була біля АЗС. За словами Бориса Філатова, вагітна згоріла заживо у своєму автомобілі.



«Це вагітна красуня Інна, 25 років, яка вчора заживо згоріла в авто на звичайній АЗС у Дніпрі, котру розбомбила російська ракета», — написав Філатов.

Меморіал.ua розповів історію жінки, яку вбили росіяни. 25-річна Інна та її чоловік Максим були поблизу АЗС, коли туди поцілила російська ракета.

Фото: Меморіал.ua

Інна навчалася в Дніпропетровському факультеті Київського національного університету культури і мистецтв за спеціальністю документознавство. Жінка працювала в дитячому розважальному центрі. Подружжя чекало на народження дитини, проте російська ракета зруйнувала їхні мрії.

«Для нас це велика втрата. Не хочемо в це вірити. Це найбільша втрата для батьків. Так не мало бути, це біль на все життя», – сказала подруга Інни Анастасія.

У вбитої Інни залишилися чоловік, мати, бабуся та сестра.

Фото: Кирило Тимошенко/Telegram
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий