Пономарьов про образ Лева на шоу «Маска»: не виходило зробити так, щоб мене не впізнали. Ексклюзив

Пономарьов про образ Лева на шоу «Маска»: не виходило зробити так, щоб мене не впізнали. Ексклюзив

У суботу, 27 лютого, на телеканалі «Україна» відбувся шостий випуск популярного шоу «Маска», під час якого покинув проєкт зірковий учасник в костюмі Лева – співак Олександр Пономарьов.




Ексклюзивно для OBOZREVATEL артист розповів, чому без роздумів погодився сховатися під важкою маскою і як викручувався від розпитувань зіркових детективів, щодо своєї участі в шоу.


– Олександре, ви не розчаровані тим, що покинули шоу в шостому випуску? Можливо, хотіли більше пробути тут?

– Ні. Єдине, чому я засмутився – ми вже підготували пісню мого улюбленого гурту «NIRVANA». Я зробив ліричну версію їхньої найвідомішої композиції з оркестром і хором. Ось дуже хотів її продемонструвати, але не встиг і це єдине, про що шкодую.



Лев у шоу "Маска"

– Можливо вдасться включити цю пісню у вашу концертну програму?

– Неможливо! У них же є якісь спадкоємці. До того ж у новому звучанні вона вийшла занадто бомбічною. Шкода! Але виходить, така її доля.

 Ви дійсно не знаєте, хто ховається під іншими масками? Можливо впізнали своїх колег?

– Не знаю, абсолютно! Я навіть не знаю тих, хто вилетів до мене. Ми не бачимо один одного і не спілкуємося. За умовами договору просто не маємо такої можливості. Навіть під час репетицій ми в масках, так само і коли перебуваємо на території знімального майданчика.

– Кажуть, костюми наскільки важкі, що деякі учасники встигли неабияк схуднути. Ви стежили за формою?

– Чесно кажучи, я не робив заміри, проте художники по костюмах два ґудзики зашили на моїх штанах.

Олександр Пономарьов в образі Лева на шоу "Маска"

– Могли б згадати першу примірку костюма? Настільки важким видався костюм? Не викликало це шок?

– Голова Лева дуже важка і фізично досить складно довго в ній стояти. Ба більше, ти ще й практично не можеш рухатися, через конструкції самого костюма, які тебе стримують. Тому я і не відривався так сильно, як того хотілося і як я можу це робити на концертах. Я не сильний танцівник на сцені, але принаймні можу рухатися. І до того ж тут я нічого не бачив, тому що дірочка одна – рот Лева. Тебе виводять на сцену, і ти не дуже комфортно себе в цьому відчуваєш. Але це шоу, і воно повинно тривати!

– Деякі учасники розповідали, що в костюмах є вбудовані вентилятори. Чи були у вас такі? Як це працює?

– Ні, в моєму костюмі була тільки одна маленька дірочка. І для того, щоб до мене дійшло свіже повітря, хтось повинен був відкрити цю пащу і махати віялом для подачі кисню.

– Чи не виникало бажання після першої ж примірки змінити костюм? Попросити щось легше?

– Ні, я терпляча людина. Якщо є хороша ідея, то можу потерпіти. Нічого страшного зі мною не станеться.

Олександр Пономарьов в образі Лева на шоу "Маска"

– Лев – найпопулярніший герой проєкту «Маска» в усьому світі! Що ви відчували, перебуваючи в ньому?

– Мені було дуже цікаво! Цей образ мені запропонували продюсери й сказали, що Лев у вітчизняній адаптації шоу – легендарне, міфічне створіння. Я не був проти, тому що за гороскопом я Лев – це мій покровитель. Що стосується самого шоу, знаєте, що б я не робив: як би не співав, як не міняв би голос – у мене не виходить зробити так, щоб мене не впізнали. Ось які б пісні не виконував, все одно прорізається Пономарьов. За це я постійно дякую Богові, адже, чесно кажучи, в естрадній музиці дуже важливо мати впізнаваний тембр. Я погодився на участь в цьому шоу, тому що я люблю експерименти, тим більше ті, які пов’язані з музикою. Я намагався, щоб ці експерименти були вдалими й дуже сподіваюся, що глядачеві це сподобалося! Також хочу побажати удачі всім учасникам, які продовжують участь в цьому шоу!

– А це правда, що після першого ефіру вам подзвонив один із зіркових детективів з питанням: чи не ви ховаєтеся під маскою Лева?

– Це правда. Але якщо чесно, ми з трьома нашими детективами постійно зідзвонюємося. І, так, був такий шантаж – якщо знімуть маску, а там я – вони не будуть зі мною розмовляти. Але ми жартували, звичайно. Це мої друзі – я і брехати не брехав, просто намагався ухилятися від відповідей різними зустрічними питаннями.

Олександр Пономарьов в образі Лева на шоу "Маска"

– Але як же вам вдалося витримати тиск знайомих?

– Просто у нас ще є спільна робота, спільні проєкти. Тому нам є чим зайнятися, а всі питання і розмови я намагався перекидати на інші теми – тікав від прямої відповіді.

– Зізнайтеся чесно, що будете робити тепер, після завершення участі в шоу? Як будете відпочивати від цього костюма?

– Я не втомився, тому відпочивати не буду. У мене є купа роботи. Дуже багато нових пісень і тому попереду моїх шанувальників чекають сюрпризи, пісні й, сподіваюся, концерти.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий