Режим Путіна можна вважати мертвим, — Саша Сотник

Режим Путіна можна вважати мертвим, — Саша Сотник

Журналіст Саша Сотник стверджує, що путінський режим вже мертвий, причому мова тут йде не тільки про ментальну смерть, передає replyua.net. Ментальна смерть — це співробітник поліції, полковник, який підходить до протестуючого і цікавиться, з якою метою той дає інтерв’ю. Адже справа тут зовсім не в тупості одного окремо взятого чиновника — в поліції всі такі, причому поголовно.




«Ментальна смерть — це колега полковника , який стоїть поруч і пильно чіпляє все поглядом і прагне вгадати, що йому робити далі. Він розмірковує — протестуючого потрібно відразу хапати і тягнути або ж починати цілувати взасос. Буде так, як скаже начальник. Накаже поцілувати, як Брежнєв, — він розцілує, накаже вистрілити — вистрілить. Ментальна смерть — це занурення в порожнечу, стирання принципів, духу і букви закону», — вважає Саша Сотник.


Також він відзначив, що є ще й смерть фізична. «Це розпорошені по закордонах діти депутатів, високопосадовців та прес-секретарів. Це дочки Родніної і Пєскова, син Мізуліної дочка Лаврова і внуки Жириновського. Всі вони просто не мислять себе в Росії. Вони не мислять себе навіть в Росії путінській, яка будувалася / руйнувалася заради них і під них. На перший погляд здається, що є кому передати владу у спадок — потрібно тільки лише взяти кермо влади. Але вони не хочуть ні влади, ні надр, ні нерухомості. Діти і внуки нинішньої еліти прекрасно розуміють, що довго на свавіллі не протягнеш, і в безповітряному просторі, де немає закону», — підкреслив журналіст.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий