Роман Донік: вчорашній вчинок Філатова показав на чиєму він боці

Роман Донік: вчорашній вчинок Філатова показав на чиєму він боці

Відомий український волонтер Роман Донік на своїй сторінці в Facebook пише про те, що вчорашній день дав зрозуміти на чиєму боці насправді «патріот» і мер Дніпра Борис Філатов. Як пише Роман Донік, є незаперечний факт – Філатов нічого не зробив для того, щоб не сталося того, що сталося. Хоча можливості і ресурси були. Від громадськості та активістів, до заборони саме «вілкуловських шабашів» і затягування справи в судах різної інстанції. Всі ми пам’ятаємо, як, як грамотно вони це робили з Корбаном. Вони можуть, але не зробив.




«Про поліцію, яка підпорядковується Авакову, а не Філатову. Підпорядковується Авакову, а ось щодня працює з Філатовим. І саме мер, на міському рівні, має більше впливу на начальників райвідділів, ніж Аваков, якого деякі менти бачать раз на рік проїздом. Я, з моменту, коли Філатов став мером, взагалі не згадував його імені. Ми ж типу на одній стороні барикад, але вчорашній його поступок нарешті розставив всі крапки над «і», — написав Роман Доник.


За його словами, зараз Філатов почав оборонятися, розповідаючи, що довірився Вілкулу з його «Опозиційним блоком» і поліції, але в його виправданням може повірити тільки недалека занадто чутлива людина. «Я дуже хочу помилятися щодо Філатова. Я не згадував це прізвище два роки. Пиляють гроші і пиляють. Це стосується тільки тих, хто його обрав, але допустити побиття патріотів, на крові яких прийшов в мери, це підло і це зрада», — резюмував волонтер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий