Роман з двома чоловіками, пристрасть до McDonald’s і смішні конфузи: Тіна Кароль розповіла факти про себе. Відео

Роман з двома чоловіками, пристрасть до McDonald’s і смішні конфузи: Тіна Кароль розповіла факти про себе. Відео

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла своїм шанувальникам деякі факти про себе та особисте життя. В тому числі чи купалася вона голою в океані, чому забуває слова пісень на сцені та чи був у неї роман з двома чоловіками одночасно.




Знаменитість відповіла на питання в рубриці «Було/Не було» для YouTube-каналу Patreon. Аутфіт Тіни для інтерв’ю складався з сукні на тонких бретелях, аксесуарів у вигляді ланцюжка і сережок, а також легкого макіяжу (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).


Співачка відповіла на більш ніж 20 питань про те, які факти в її житті були, а які – ні.

Серед них було питання про те, чи купалася Тіна голою в океані, на що вона відповіла: «Ні, але треба виправити це упущення».



Наступне питання Тіні поставили – чи забувала вона слова пісень. Кароль заявила, що в неї ціла проблема з цим.

«У мене проблема зі словами пісень. Я боюся забути слова на сцені, постійно. Не знаю, як із цим боротися. Я можу співати пісні 10 років, але слова просто зникають у голові», – розповіла Тіна.

Також співачка розповіла про свою любов до ресторану швидкого харчування McDonald’s.

Тіна Кароль розповіла про McDonald's.

«Коли закінчився Atlas Weekend, я поїхала відразу в McDonald’s. Я замовила тоді найбільшу порцію всього. Ось було все, і я це з’їла», – зазначила Тіна.

Крім того, знаменитість розповіла, що у неї були романи відразу з двома чоловіками. Спочатку Тіна не хотіла відповідати на це питання, але потім сказала, що такий досвід у неї був.

Тіна Кароль розповіла про стосунки з двома чоловіками.

Коротко про знаменитість:

  • Зірка української естради – Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) – народилася в селищі Оротукан (Магаданська область) у родині інженерів.
  • Коли їй виповнилося 7 років, її сім’я переїхала до Івано-Франківська, де вона стала вчитися в школі та відвідувати уроки вокалу. Після 9 класу вирушила до Києва і вступила до вищого музучилища ім. Р.М. Глієра (нині муніципальна академія музики).
  • У 2003 році композитор Олександр Злотник затвердив здатну студентку на роль Маргарет у мюзиклі «Екватор» і тоді їй двері в шоу-бізнес були відчинені.
  • Тіна є не тільки відомо співачкою, але ще і телеведучою, акторкою і громадською діячкою. Має звання народної артистки України. Була тренером вокального шоу «Голос Країни», «Голос Діти», танцювального шоу «Танці з зірками».

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий