Силовики відкрили вогонь у відповідь: момент нейтралізації стрілка в Пермі потрапив на відео

Силовики відкрили вогонь у відповідь: момент нейтралізації стрілка в Пермі потрапив на відео

У мережі розповсюдили відео нібито нейтралізації силовиками 18-річного Тимура Бекмансурова, який влаштував стрілянину в університеті Пермі 20 вересня. Правоохоронці вистрілили у нього, коли він стояв на сходах у закладі.




Кадри із перестрілки в навчальному закладі поширили Telegram-канали. Водночас дані про смерть стрільця неоднозначні: за інформацією деяких росЗМІ, хлопець вижив, за іншою – помер у лікарні (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).


У МВС РФ заявили, що поранив і знешкодив Бекмансурова співробітник Дорожньо-патрульної служби з першого прибулого до університету екіпажу.

Зазначається, що це був вогонь у відповідь на стрілянину озброєного хлопця. А згодом правоохоронець надавав йому допомогу.



Нейтралізація силовиками стрільця в Пермському університеті

«Молодший лейтенант поліції Костянтин Калінін увійшов у головний корпус, а його колега – старший лейтенант Володимир Макаров – став організовувати евакуацію громадян. У приміщенні Калінін побачив озброєного чоловіка. Помітивши поліцейського, той зробив у його бік кілька пострілів. Вогнем у відповідь інспектор поранив зловмисника, підбіг до нього і знешкодив, після чого став надавати першу допомогу», – повідомила офіційна представниця МВС Росії Ірина Вовк.

Кадри з навчального закладу

Відео нейтралізації пермського стрільця можна подивитися за посиланням.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий