Скандал! П’яні українські депутати скоїли жахливе вбивство

Скандал! П’яні українські депутати скоїли жахливе вбивство

Ці тварини занесені до Червоної книги. – повідомляє Корупція.Інфо 





Трагедія сталася на території Хмільницького держлісгоспу. Браконьєри загнали зубрів на ставок. Крига тріснула під вагою молодих самців та самок з телятами…

Потопаючих тварин побачили місцеві жителі, які проходили повз став. Долаючи страх, вони кинулися рятувати зубрів з води. Покликали на допомогу й інших селян. Біля ставка виявили сліди вбивства декількох зубрів. Туші браконьєри забрали, а велетенські калюжі крові прикидали гіллям.



Селяни трактором витягували мертвих тварин з-під криги. Вже вранці у неділю люди рубали кригу та різали бензопилами, аби дістати туші потопельників… Місцеві мешканці не стримують сліз, адже часто бачили стада велетнів поблизу лісу…

Фахівці припускають, серед жертв браконьєрів опинилася головна самка. Одна з мертвих туш відповідає її розмірам. «Серед втоплених є дуже велика самка, зовні, як вождь у стаді» – кажуть лісники.

За фактом загибелі тварин, занесених до Червоної книги, відкрито кримінальне провадження за ст. 249 КК України «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом». Слідство ведеться незадовільними темпами, затягується, оскільки свідки події бояться говорити. Адже люди із села , які чули постріли бачили серед браконьєрів свого депутата від Літинського району Мельничука Івана, його друга депутата від Могилів-Подільська Юрія Македона, голову Літинської райдержадміністрації та іншу місцеву еліту, керівництво районною поліцією.

На полюванні вони вбили зайця і косулю та цього їм виявилось мало. Надвечір, будучи добряче на підпитку, вони захотіли розважитись і натрапили на стадо зубрів. Почали з собаками заганяти тварин, які побігли у бік замерзлого ставу.

Тепер зрозуміло чому місцева поліція не бачить у даній події складу злочину і не виявилось жодного свідку. Ба більше – місцеві князьки наказали швидко закрити справу, бо їм розголос непотрібен. Дізнається Президент, чого доброго покарає.

Тепер місцевого жителя, який забрав додому втоплену мертву тушу тварини будуть судити. Йому загрожує до 3-х років ув’язнення. Ось такі у нас нардепи, ось така реформована поліція!

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий