Снігопади та рвучкий вітер: синоптики попередили про складну погоду в Україні на вихідних, 19-20 листопада

Снігопади та рвучкий вітер: синоптики попередили про складну погоду в Україні на вихідних, 19-20 листопада

Субота і неділя будуть хмарними.




Вихідними, 19-20 листопада, в Україні очікуються складні погодні умови — снігопади, поривчастий вітер, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.


Прогноз від Укргідрометцентру

Так, за прогнозами синоптиків, 19-20 листопада у західних областях вночі очікується помірний, вдень невеликий сніг. Температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу, на Закарпатті від 1° морозу до 4° тепла. У північних, центральних, східних областях помірний, вночі значний сніг, вдень у центральних та східних областях з переходом у дощ, місцями налипання мокрого снігуожеледьТемпература вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла (на сході країни 5-10° тепла), в Кіровоградській, Дніпропетровській областях вночі близько 0°, вдень 7-12° тепла.

У південній частині помірні, вночі значні дощі, температура вночі 2-7° тепла, вдень 9-14°, в Криму до 16°. В Україні, крім півдня, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-західний , 7-12 м/с, у східних та південно-східних областях, вдень пориви 15-20 м/с.



У Києві 19 листопада очікуються ускладнення погоди: вночі значний сніг, вдень помірний мокрий сніг та налипання мокрого снігу, протягом доби очікується приріст снігового покриву 10-15 см, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий). Ускладнення погоди призведе до порушення руху транспорту на дорогах і вулицях.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий