Соломія Вітвіцька шокувала, як її величезні синці під очима загримував візажист

Соломія Вітвіцька шокувала, як її величезні синці під очима загримував візажист

Зірка показалася до та після макіяжу.




Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, яка тиждень тому потрапила в аварію, вже стала до роботи.


Так, зірка каналу «1+1» вже активно веде випуски новин, а наслідки ДТП на її обличчі майстерно приховують перед ефіром візажисти. На сторінці в Instagram Вітвіцька запостила світлини до та після макіяжу, аби показати, які дива може створити макіяж.

Як відомо, під час зіткнення Соломія сильно вдарилася головою і тепер у неї на чолі величезна ґуля. Лікар попередив, що гематома з часом опуститься, тож тепер у Вітвіцької під очима чималі синці.



instagram.com/solomiyavitvitska

«Фото до і після мейку. Наскільки ж у нас круті дівчата! Дякую нашим візажистам, що я завжди можу покластися на вашу професійність та підтримку. Вчора ще більше переконалася, яка ж у нас крута команда. А мій улюблений ваш коментар під сторіс з синцями: «природа так очистилася, що тепер панди гуляють містом», — поділилася ведуча.

instagram.com/solomiyavitvitska

Також зірка розповіла, як наразі почувається і як справи у її подруги, яка у той фатальний день перебувала за кермом та серйозно пошкодила ногу.

«Після ДТП мені зробили кілька разів КТ, сканування та МРТ. У мене немає жодних внутрішніх пошкоджень. Але оскільки вдарилася чолом і гематома на лобі таки значна, тож, лікарі попередили, що з часом вона опуститься і довкола очей будуть синці. Тому все очікувано і швидко мине. Почуваюся я прекрасно, а після санаторію ще й краще, ніж до аварії. У подруги, що була за кермом не так все райдужно. Підозра перелому ноги таки залишається. Чекаємо, щоб трохи зійшов сильний набряк і можна було ретельніше дообстежити», — поділилася Вітвіцька.

instagram.com/solomiyavitvitska

Нагадаємо, вночі проти 15 липня Соломія Вітвіцька разом з подругою потрапила в ДТП. Вантажівка, яка їхала попереду, різко загальмувала перед мікроавтобусом, в якому перебувала телеведуча, і вони в неї врізались. За кермом була подруга зірки «1+1». Вона отримала перелом ноги. У момент зіткнення Вітвіцька перебувала на задньому сидінні та вдарилася головою об сидіння.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий