Справжнє обличчя нардепа Скічко! Спочатку обдурив виборців, а тепер пхається в мери

Справжнє обличчя нардепа Скічко! Спочатку обдурив виборців, а тепер пхається в мери

Мер Черкас Анатолій Бондаренко розповів, що один із кандидатів від партії «Слуга народу» Олександр Скічко за допомогу в парламентських виборах пообіцяв Бондаренку побудувати спортивний майданчик у Черкасах за 100 тисяч доларів. Та свою обіцянку зірковий нардеп і досі не виконав.




«Це він і його штаб обіцяли мені особисто. А коли ми вже замовили майданчик, Скічко сказав, що у нього немає коштів. Пропав на рік і я його більше не бачив. Тож я прошу виконати свої зобов’язання перед виборцями, жителями міста Черкаси. Два годинника продать і вже буде майданчик», — наголосив Анатолій Бондаренко.


Нагадаємо:



Народний депутат Олександр Скічко не виключає для себе варіанту балотування в мери Черкас.

Про це він заявив у коментарі кореспондентці “18000”.

Скічко зазначив, що рішення щодо кандидата від “Слуги народу” поки не ухвалене. Визначитися із кандидатом політсила планує до кінця липня.
Я не приховую, що для мене Черкаси – рідне місто. Я там народився. Там живуть мої батьки. Але на цей момент рішення не ухвалено.

Реакція українців:

Черкащанка: Досить з нас одного зеленого клоуна, ще мера клоуна зась. Дулю тобі з маком, брехун, а не мерство. Ми вас всіх вже при владі надивились.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий