Стало відомо, як насправді з’явилося спільне фото Магучіх і Ласіцкене на Олімпіадi-2020

Стало відомо, як насправді з’явилося спільне фото Магучіх і Ласіцкене на Олімпіадi-2020

Український коментатор Віталій Волочай заявив, що спільне фото української легкоатлетки Ярослави Магучіх і представниці команди ОКР Марії Ласіцкене було вирвано з контексту. Журналіст, який коментував на Олімпіадi-2020 той турнір зі стрибків у висоту, дістав повний запис і похвилинно відтворив хронологію подій.




Волочай зазначив, що для протоколу судді зібрали всіх призерів разом, а не Магучіх підійшла до Ласіцкене.


«До росіянки підійшли і привітали першими суперниці з Чорногорії та Узбекистану, після них обійняли її та привітали наші Геращенко і Левченко. Після цього шведка ще була і тільки після неї судді зібрали всіх призерів разом, тому що це протокольна штука. І саме після цього Ярослава Магучіх обняла і привітала Ласіцкене», – цитує Волочая tribuna.com.

Журналіст заявив, що через три секунди після того, як було зроблено скандальний кадр, де Магучіх обіймає Ласіцкене, до них підійшла австралійка Нікола Макдермотт, також обняла спортсменок і секунд 20 спілкувалася з ними.



Ласіцкене (зліва) і Макдермотт
 

«Вирвали з контексту той момент, де Ярослава стояла з Ласіцкене в той час, коли суддя вів австралійку до них. До дитини причепилися на рівному місці. Так роблять всі олімпійські призери», – заявив Волочай.

Ласіцкене і Магучіх

Нагадаємо, що кадр де Магучіх обіймає представницю команди Олімпійського комітету Росії Марію Ласіцкене, викликав скандал в Україні.

 
Ярослава Магучіх

У Міноборони України пообіцяли провести серйозну розмову з Ярославою після повернення до Києва.

Ярослава опинилася в незручному становищі
 

Пізніше сама легкоатлетка розмістила пост в Instagram, де словами «ворог готовий на все» пояснила свою поведінку.

Магучіх пояснила ситуацію

Своє слово в цьому скандалі сказала і Ласіцкене.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий