Тоню Матвієнко намагався зґвалтувати лікар

Тоню Матвієнко намагався зґвалтувати лікар

Інцидент стався у Києві.




Українська  співачка Тоня Матвієнко розповіла про неприємний інцидент, який з нею стався у дитячій лікарні.


Під час бесіди зі співачкою Олею Поляковою Тоня поділилася, що ледь не стала жертвою медика, до якого привела свою старшу доньку Уляну. Інцидент стався 1999-го року у лікарні Охматдит.

Проте зірка й досі пам’ятає той день до дрібниць



Одного разу сталася неприємність. Ми потрапили до Охматдиту, до мене прийшов лікар і став мене домагатися — в 19 років. Він мене притиснув і сказав: «Ну ти ж нагуляла». 1999 рік, телефонів немає, всі були на дачі, нікому зателефонувати. І він собі вирішив, що я така дурна малолітка, народила, тому що вешталася десь. Він сказав: «Якщо не підеш, то я твоїй дитині зроблю проблеми»

поділилася Матвієнко

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Молода артистка розгубилася і спочатку нікому про це не розповідала, та потім зателефонувала свекрусі. Одразу приїхав брат Матвієнко і вирішив питання. Тоня зізнається, що не хоче розкривати ім’я лікаря, бо не хоче осуду

Я пам’ятаю і рік, і день, коли прибула. Можна підняти матеріали, подивитися, чи працює цей лікар. Тому що це така травма. Я тоді сказала: «Ти що! Та в мене мама Ніна Матвієнко!». І це мені допомогло
поділилася співачка

Зауважимо, що вперше Тоня Матвієнко стала мамою у 18 років – вона народила доньку Уляну 6 листопада 1998 року. Зараз співачка заміжня за артистом Арсеном Мірзояном, з яким виховує 4-річну доньку Ніну.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий